امضاي تفاهم نامه  با سینما هلال جهت افزايش سطح خدمات رفاهي به كاركنان دانشگاه:

با همت و پيگيري حوزه مدیریت امورپشتیبانی و رفاهی معاونت توسعه مديريت و منابع دانشگاه وبه منظور پر نمودن اوقات فراغت پرسنل و خانواده هاي محترمشان تفاهم‌نامه‌اي فی مابین جناب آقای دکترحمیدکلالیان‌مقدم معاون محترم توسعه مديريت و منابع دانشگاه با مديريت سينما هلال تنظيم، امضاء و به مرحله اجرا درآمد.

بسمه تعالی

به اطلاع همکاران محترم می رساند بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با سينما هلال ، امکان بهره مندی از تخفیفات 45 درصدی  برای همكاران و  خانوادههاي محترم ايشان فراهم شده است و به منظور رفاه همکاران عزیز  بليط هاي تخفيف دار از طريق امور رفاهي معاونت توسعه  در اختیار نمايندگان امور رفاهی و عمومی هر واحد گذاشته شده است. لازم بذکر است متقاضیان با ارائه کارت شنایایی معتبر و بن تخفیف در مجموعه فوق  امکان بهره مندی از تخفیفات را خواهند داشت. این تخفیفات بر روی مبلغ نهایی فاکتور اعمال خواهد شد.
مدت تفاهم‌نامه تا 30 ارديبهشت  ماه 1400 می‌باشد.

آدرس :شاهرود ، خيابان شهدا نرسيده به ميدان بسيج

آدرس تلگرام: @cinemahelalshahrod